Kalastajatorpan perinteikäs, 1939 valmistunut Pyöreä Sali on toiminut alusta alkaen ruoka- ja tanssiravintolana sekä juhla- ja showtilana. Silloisella omistaja-johtaja Berta Fazerilla oli varma tahto, ja hän väitteli kovasti arkkitehti Eklundin kanssa salin koosta. Se suunniteltiin 500 hengelle, mutta sinne mahtui 350 henkeä. 8 metriä korkea sali oli ilmava, josta upeat näkymät puutarha-arkkitehti Paul Olssonin suunnittelemaan puutarhaan ja merenlahdelle. Salia kiersi parveke, josta pääsee näkemään ulos, seuraamaan tanssivia pareja ja esiintyviä artisteja.
Sali on säilynyt miltei alkuperäisessä asussaan. Tila on Museoviraston suojelema. Huonekalut ovat alkuperäistä kalustoa, samoin verhojen ja muiden tekstiilien väri eli niin sanottu ”torpan sininen”.
Toisen maailmansodan alussa (1939-1940) Kalastajatorppa toimi sotasairaalana. Eteinen oli leikkaussalina, koska siinä oli marmorilattia, ja se oli kaikkein hygieenisin tila koko rakennuksessa. Kahvila, Keltainen Sali ja Siirtomaasali toimivat vuodeosastoina. Käsienpesu- ja hygeniatilat olivat alakerrassa.
Koko rakennus on Kalastajatorpan vanhin osa. Osa asiakkaista ja henkilöstöstä kutsuu sitä edelleen Vanhaksi Torpaksi. Yläkerrassa oli asunnot talon johtajalle ja ylihovimestarille, jossa asui muun muassa legendaarinen Valter Westermarck aina 1960-luvulle asti. Siellä on edelleen huonekaluliike Askon salia varten suunnittelemat alkuperäiset tuolit ja kahdeksan metriä korkeaa tilaa valaisee valtava metallinen kattokruunu.